Ons Bedrijf

macon

Ons bedrijf is opgericht in 1984, inmiddels zijn wij al weer 31 jaar sterk aanwezig op het gebied van magazijnstellingen en de inrichting daarvan. Onze naam is recent gewijzigd naar Magazijninrichting en Constructie Macon BV, daar de markt zich blijft ontwikkelen en de technische ontwikkelingen niet stil staan.

 Binnen Macon BV werken wij:

  • efficiënt
  • veilig
  • met korte lijnen
  • met vakkundig opgeleid personeel
  • levering vanuit ons magazijn in Doetinchem

U wensen staan in het gehele proces centraal, waarbij wij graag meedenken voor een inrichting van uw magazijn, welke doeltreffend en kostenbesparend voor uw branche zal zijn.

Wij kunnen uw magazijn inrichten, van klein magazijn tot groot distributiecentrum, wij bieden een ruime sortering magazijnstellingen binnen ons bedrijf, waaronder onze eigen lijn.

Deze eigen lijn magazijnstellingen worden geheel volgens de Nederlandse wet- en regelgeving geproduceerd. Wij hebben een standaardvoorraad van deze stellingen waardoor er geen lange levertijden zijn, ook kan men per stuk bestellen. De dieptes van deze magazijnstellingen zijn probleemloos aan te passen. U kunt de gebruikte onderdelen van onze eigen magazijnstellingen en die van anderen zonder problemen inruilen, mits deze nog veilig genoeg zijn om hergebruikt te worden. Binnen ons klantenbestand zijn er klanten die al 30 jaar lang probleemloos uitbreiden, ondanks enkele wijzigingen. Bij vernieuwing dragen wij er zorg voor dat deze op het oude systeem past.

Ook kunnen wij u helpen om de kosten te reduceren van uw magazijnexploitatie.

Alle magazijnstellingen van Macon BV hebben een groot voordeel boven alle andere merken magazijnstellingen:

  • eenvoudig aan te passen in dieptes/breedtes
  •  volledig verhuisbaar
  • elk onderdeel van onze magazijnstellingen is en blijft leverbaar


Deze investering is niet alleen van toepassing binnen uw huidige bedrijf, maar u bent ook klaar voor de toekomst.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

U op de goede weg helpen dat is onze uitdaging.